Hyvä tietää

Mökkejä vuokrataan kesäsesongin aikaan vain viikoittain. Viikko alkaa lauantaista ja päättyy lauantaihin.

Varauksen voit tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

Vuokrataksesi mökin sinun tulee olla vähintään 21 vuotias. Mökin käyttö maksimissaan 6 henkilöä, myös päiväaikaan.

Saapumis- ja lähtöajan löydät laskultasi. Ne vaihtelevat eri sesonkien mukaan.

Jokaisessa mökissä on 2 makuuhuonetta, vuodepaikat 4+2 hengelle, tupakeittiö, puulämmitteinen sauna, suihku, wc ja terassi. WC-paperia mökeissä on alkutarpeiksi, mutta pidemmälle lomalle sitä kannattaa varata mukaan.
Tyynyt ja peitteet sisältyvät mökin vuokraan, liinavaatteita vuokrataan hintaan 15,00 euroa/hlö/kerta.

 Lemmikkieläimet ovat tervetulleita jokaiseen mökkiin, mutta sohville ja sängyille niitä ei saa päästää.

Jokaisen mökin liiteristä löytyy polttopuita, jotka on arvioitu riittävän lomasi ajan. Puita voimme tuoda lisää lisämaksusta.

Jos sinulla on huomautettavaa mökistä, on reklamaatio tehtävä viipymättä.

Jokaisella mökillä on rannassa oma soutuvene, joka on mökkiläisten käytössä vuokrauksen ajan. Perämoottoria on mahdollista vuokrata soutuveneeseen hintaan 100e/vko (sis. 5 litraa bensaa).

Kalanperkauspöytä on saatavilla tarvittaessa.

Jokaisella mökillä on lisäksi oma pallogrilli, jota käyttääksesi sinun tulee tuoda omat hiilet ja sytytysnesteet mukanasi.

Huomioithan, että mökeiltä 8 ja 9 on portaat ja mäki rantaan.

Oman kylpypaljun tuomisesta mökille tulee sopia etukäteen omistajan kanssa ja siitä veloitetaan 50 euron lisämaksu. Paljun saa täyttää ainoastaan järvivedellä, kaivomme vesi ei siihen riitä. Järvestä veden pumppaamiseen paljuun tarvitset myös pumpun, vesiletkun ja sähköjohdon. Jos sinulla ei ole näitä välineitä ns. omasta takaa, niin voimme niitä vuokrata teille 50 euron maksua vastaan.

Lomamökkien inforakennuksen vierestä löytyvästä Pihapirtistä löydät mm. biljardi- ja pingispöydän sekä langattoman internet-yhteyden. Pihapiiristä löytyy myös trampoliini lapsille.
Minigolfrata sijaitsee Pihapirtin takana. Kaikkia tarjolla olevia pelejä on mahdollista tulla pelaamaan ilman mökkivuokraustakin.

Pihapirtti on avoinna joka päivä 10-20. Päivän Aamulehti on luettavissa Pihapirtissä päivittäin. Pihapirtin edessä on leikkikenttä lapsille. Leikkikentältä löytyvät keinu, hiekkalaatikko, leikkimökki ja kiipeilyteline.

Talvisin lomamökeiltä löytyy lumitilanteen salliessa oma pulkkamäki, jonka yhteydessä on laavu ja nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa. Lisäksi aluetta kiertää muutaman kilometrin mittainen hiihtolatu.

Mökkien ympäristöstä löytyy teitä ja metsiä ulkona liikkumista varten. Alueen pellot ovat viljeltyjä ja niillä liikkuminen on kielletty.